Ajankohtaista

Juhla- ja majoitustiloja Narkauksessa

Narkauksen kaksi hirsitaloa - Seurantalo ja Kylätalo - ovat tunnelmallisia monitoimitiloja. Seurantalo parhaimmillaan vaikkapa kesäisten häiden juhlatilana ja kylätalo ympäri vuoden juhla- ja tapahtumapaikkana. Majoitukseenkin ne taipuvat!

Kaksi omaleimaista taloa helposti saavutettavissa

Narkauksen kylätalolle ja seurantalolle hurautat Rovaniemen keskustasta puolessa tunnissa, kilometrejä vain reilut 30. Kylätalon osoite on Koulunraitti 36  ja Seurantalon osoite Seuranmutka 3. Kylätalo sijaitsee  kauniilla paikalla Jokilammen rannalla ja Seurantalo Ranuantien toisella puolella niin isolla metsäisellä tontilla, että kartalla  seurantalon osoite ja talon sijaintikoordinaatitkin  ovat hiukan erillään. Sieltä se talo kuitenkin löytyy! Seurantalon vieressä on kaiken lisäksi iso kenttä, johon voi rakentaa monenlaisia harrasterakennelmia, agilitykentän tai mitä tarvitaankaan.

Kylätalo on käytössä ympäri vuoden ja voit vuokrata erilaisia tiloja muun toiminnan salliessa. Tarkempia tietoja saat  Päivi Saarijärveltä p. 040 7010 488 tai paivi.saarijarvi@gmail.com

Seurantalo juhlatalona on kesätalo – häät, synttärit, polttarit, festarit, monenmoiset illanvietot ja tietysti tanssit – ne ovat seurantalon ominta.  Hääjuhlien ihanteellinen vierasmäärä on 80 – 90 henkilöä, jolloin talon oma astiasto riittää kauttauksiin.  Seurantalolla on myös anniskeluoikeudet. Jos järjestät itse yksityiset juhlat, voit tuoda vapaasti omat tarjoilut. Jos taas kyläyhdistys järjestää vaikkapa tanssit, silloin kyläyhdistys toimii ravintoloitsijana. Seurantalon yläkerrassa on kolme huonetta, joissa voi tilapäisesti majoittua. Tietysti myös alakerran saliin voi majoittua patjoilla isokin joukko. Seurantalolla on Wc-tilat miehille ja naisille.

Seurantalon vuokrauksesta  saat lisätietoja Katja Misikankaalta p. 040 0391 656, katja.misikankangas@gmail.com tai Tiina Peltolalta p. 041 5055 426,  tiina.peltola1@gmail.com

Linkki vuokrattaviin tiloihin avautuu tästä!

 

Anna palautetta