Ajankohtaista

Narkauksen kylätalolla voit jatkaa harrastuksiasi tai opiskella ihan uutta!

Rovaniemen kaupungin kansalaisopiston kurssit ovat käynnistymässä. Muistathan ilmoittautua kursseille hyvissä ajoin etukäteen. Voit ilmoittautua 21.8.2018 klo 9.30 alkaen joko sähköisesti tai puhelimitse. Osoitteet löydät alla olevasta tekstistä.

Meidän suunnan kurssipaikat Narkauksen kylätalolla, Taipaleen koululla ja Välijoen kylätalolla

Rovaniemen kaupungin kansalaisopisto on toiveidemme mukaisesti järjestämässä meille jälleen monipuolisia harrastusmahdollisuuksia.

Narkauksen kylätalolla on tarjolla useita kädentaitojen kursseja ja lisäksi liikuntapiiri. Taipaleen koululla Kivitaipaleessa on soitinopetusta ja itämaista tanssia. Välijoen kylätalolla  taas jatkuu käsityöpaja. Seuraavasta linkistä löydät tarkemmat tiedot kursseista, kokoontumisajoista ja hinnoista – Kansalaisopiston ohjelma 2018- 2019

Kaikille kursseille ilmoittaudutaan etukäteen sähköisesti https://opistopalvelut.fi/rovaniemi/index.php

Voit ilmoittautua myös puhelimitse 016 3226520. Pääasia on, että ilmoittaudut hyvissä ajoin – vain ilmoittautumalla voit varmistaa kurssin alkamisen.  Kannattaa tutustua linkkinä olevaan ohjelmaan myös, jos omien kylien tarjonnasta ei löydy sopivaa  Kansalaisopiston ohjelma 2018- 2019.

 

Anna palautetta