Ajankohtaista

Rolleri - liikkuva nuorisotila Narkauksen kylätalolla torstaisin klo 13:30 - 15:30

Rolleri2018 on Rovaniemen nuorisopalveluiden ja Rovaniemen kaupunginkirjaston yhdessä toteuttama palvelu 10-20-vuotiaille nuorille. Mukana toiminnassa on myös Rovaniemen Ohjaamo.

Monipuolista toimintaa nuorille ja kirjastopalveut myös aikuisille

Rolleri2018 on Rovaniemen nuorisopalveluiden ja Rovaniemen kaupunginkirjaston yhdessä toteuttama palvelu 10-20-vuotiaille nuorille.. Monipuolisilla harrastevälineillä varustettu kirjastoauto kiertää kesällä 2018 Rovaniemen alueen kylillä ja tapahtumissa toteuttamassa harraste-, tiedotus-, neuvonta ja kirjastopalveluita. Rollerin kirjastopalvelut ovat avoimia kaikille.

Mukana toiminnassa on myös Rovaniemen Ohjaamo – Narkauksessa  to 28.6.2018 ja to  26.7.2018

Tänä kesänä Ohjaamo hyppää Rovaniemen Rolleri’n kyytiin kesäkuun- ja heinäkuun viimeisillä viikoilla! Jos asut siis vähän kauempana Rovaniemen keskustasta niin nyt me tullaan ihan kotipaikallesi kylästelemään yhdessä Rovaniemen nuorisopalveluiden ja kirjastoauton kanssa.
Voit tulla paikalle Ohjaamo-asioissa ihan ”sekukovaan” tai etukäteen varata ajan joko numerosta 040 772 9236 tai sähköpostitse ohjaamo@rovaniemi.fi. Kerro ajanvarauksen yhteydessä, mitä asiasi koskee, niin tyrkkäämme bussiin parhaimman asiantuntijamme!

(Asia voi liittyä työhön, koulutukseen, vapaa-aikaan, asumiseen, Kela-papereihin, talouteen, CV:seen, EnTiedäMistäAloittamiseen jne.)

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Anna palautetta