Ajankohtaista

Seurantalon tanssit ja yhteisötaidetta Narkauksessa Rovaniemi -viikolla

Rovaniemi - viikolla 3.-7.9.2019 Narkauksessa pannaan tanssijalkaan vipinää ja synnytetään taideteos kylän keskuspellolle sekä omien ihmisten että ohikulkijoiden iloksi. Kylällä on meidän ihka omanlaista elämää - meille kannattaa tulla kylään!

Rovahumppa tanssittaa ja taiteilija Tiina Hallakorpi ohjaa yhteisötaiteen tekoon

Syyskuun ensimmäisellä viikolla saadaan Narkaukseen yhteisötaiteilija Tiina Hallakorpi ohjaamaan meitä yhteisen taideteoksen luomisessa. Tässä vaiheessa ollaan vielä jännityksen vallassa lopputuloksesta, sillä siihen kaikki halukkaat voivat  vaikuttaa  merkittävästi ensi viikon työpajoissa. Sen verran voi varmaan raotella ovea, että taideteoksen aihe on peräisin kylämme historiasta aina 1500 – luvulta saakka. Taiteilija Tiina Hallakorpi on sitten luonnostellut aihetta, Juha Seppälä Narkauksesta on tehnyt hienoa valmistelutyötä ja ensi viikon työpajoissa saatetaan teos lopulliseen muotoonsa sekä asennetaan paikoilleen. Lilsää fb Narkaus-Kämän  kylät ry #rovaniemiviikko

Ensin taideteos valmiiksi ja sitten humpalle Narkauksen seurantalolle lauantaina 7.9.2019. Kahvio ja baari avataan klo 19, että ehditään seurustella ja nauttia herkullisia grillimakkaroita palanpainikkeiden kanssa. Orkesteri starttaa klo 21 ja ilta jatkuu riittävän pitkään. Kannattaa tulla kauempaakin tanssimaan ja tutustumaan meidän hienoon seurantaloon ja samalla ihailemaan yhteisesti aikaansaatua taideteosta.

Anna palautetta